Velikost textu: normln | zvtit | zmenitInternetov magazn nejen pro seniory  

Navigace

Svtek
Dnes slav svtek Tereza,
ztra Havel.

Mete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
Uivatel: nepihlen

Vce informac o klubu a lenstv v nm se mete dozvdt na strnkch naeho klubu.

Anketa
Nvtvnci strnek - vk nvtvnk. Dkujeme za hlasovn!
 
 
 
 

E-mail
Nemte-li zde svou e-mail schrnku (adresu), mete si ji zdarma vytvoit.

Statistika



Podporuj ns
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydv: Spolenost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
SeniorTip kuchaka
Zpt na vpis kategorie
Obecn informace
Nzev receptu:
Candt s fenyklem
Autor:
Eva Hrachovcov
Datum vloen:
04.05.2005

Ingredience
1 candta (asi 2 kg)
tvu z jeden a pl citronu
500 g prku
700 gr fenyklu
2 lce msla nebo rostlinnho tuku
0,5 l zeleninovho vvaru
1/4 l suchho blho vna
100 gr malch rajat, alobal, trochu oleje, sl, pep, 3 pltky citronu

Postup ppravy
Candata vykuchme, odstranme upiny a pod tekouc vodou umyjeme. Rybu pokapeme citonovou vou, uvnit posolme, opepme a vlome ti pltky citronu. Prek nakrjme na koleka, fenykl nakrjme na drobn kousky. Fenyklovou nat mete pi podvn pokrm ozdobit.
Porek a fenykl osmahneme na rozplenm tuku a dusme za podlvn zeleninovm vvarem. Candta vlome do velk ohnivzdorn msy a pidme poduenou sms i s vbvarem. Alobal lehce poteme tukem a pikryjeme jm msu. Ve dusme v pedeht troub 40 minut. Asi po 15ti minutch peen pilijeme vno a dodusme. Pt minut ped koncem pidme cel rajata.
Plohou me bt pivo nebo brambory.


Hodnoceni (prmrn znmka je: 1.9)
       

Komente
 
 Datum
Jmno
Tma