2 vejce (zloutky zvlást, z bílku usleháme tuhý sníh)
3 lzíce masla
3 lzíce mouky
sálek mléka
dve krabicky tunáka v oleji(ale muze být i ve vode)
sul, pepr
a kdo chce, tak trochu posekaných kaparu
Postup pøípravy
Nejdríve si pripravíme hodne hustou besamelovou omácku z másla, mouky a mléka.Musí být tak hustá, ze v ní stojí lzíce.Kdyz vychladne, pridáme zloutky,okapaného a na kousícky "rozebraného" tunáka,osolíme, operíme a pridáme sníh a pokud máte rádi kapary, tak je trosku posekáme a pridáme.
Vymazeme hlubsí misku ze skla, které lez pouzít v troube nebo nejakou keramickou a naplníme do poloviny.Pecem v troube asi tricet minut, nebo, az tam píchneme spejlí a taj suchá.Pozor, hodne to nabyde, ale kdyz to hned neservírujete, zase to splaskne, ale to vubec nevadí.Porce na talíri se mohou prelít zampionovou nebo rajskou(ale málo sladkou) omáckou.
Hodnocení bylo ulo¾eno. Hodnoceni (prùmìrná známka je: 1.62)