280 g mouè.cukru,6 vajec,140 g másla,2 l¾ièky peè.prá¹ku,van.cukr,citr.kùra,280 g pol.mouky,ovoce
Postup pøípravy
Vy¹leháme do pìny ¾loutky, cukr a máslo.Potom do mouky vmícháme peè.prá¹ek,van.cukr a citr.kùru a smìs lehce vmícháme do vajeèné pìny.Nakonec lehce vmícháme sníh ze 6 bílkù.Není potøeba pøidávat tekutinu,pokud nejsou vejce malá.Jinak je na zvá¾ení,kolik tekutiny pøidat,aby ¹lo tìsto dobøe nalít na plech.Plech pou¾ijeme co nejvìt¹í se zvý¹eným okrajem.V malém plechu je bublanina moc vysoká.Peèeme ve vymazaném a vysypaném plechu.Píchnutím ¹pejle do støedu peèiva zjistíme,je-li hotové.