Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek 1. svátek vánoèní,
zítra ©tìpán.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
SeniorTip kuchaøka
Zpìt na výpis kategorie
Obecné informace
Název receptu:
d¾alba - mongolské národní jídlo
Autor:
Dagmar Jaro¹ová
Datum vlo¾ení:
15.10.2005

Ingredience
4 jehnìèí ¾ebírka ( kotlety), l mrkev, l cibule, 0,5 l hovìzího vývaru, 250g rý¾e, 2 l¾íce sála (olej), 2 høebíèky, 2 bobkové listy, sùl, pepø, koøení na divoèinu

Postup pøípravy
Na sádle opeèeme naklepaná a osolená ¾ebírka, poté pøidáme na koleèka nakrájenou cibuli, mrkev a vlo¾íme koøení v gázovém sáèku a trochu podlijeme. ®ebírka obracíme. K polomìkkým pøidáme dobøe propranou rý¾i a dolijeme vývar. Pøiklopíme a dusíme asi 30 minut. Potom vyjmem koøení a podáváme na nahøátém talíøi. Rý¾i mù¾eme také upravoat zvlá¹», ne souèasnì s masem.


Hodnoceni (prùmìrná známka je: 1.52)
       

Komentáøe
 
 Datum
Jméno
Téma