Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Libor,
zítra Kristýna.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Eurobabièka 2011


V poøadí tøetí casting se konal minulý týden v Ostravì, ve zbrusu novém hotelu MERCURY.


Pro ty, co neví co je to za soutì¾, trochu informací jak to všechno zaèalo. Mo¾ná si pamatujete na soutì¾e MISS BABIÈKA, které poøádal týdeník Kvìty a TV Prima. Poøádaly spoleènì tøi roèníky soutì¾e v letech 2001 - 2003. Poté soutì¾ skonèila. Posléze byl zalo¾en klub „EUROBABIÈEK“, kde se setkávaly úèastnice minulých roèníkù. Ve stanovách klubu byla podmínka, ¾e èlenkami se mohou stát pouze ty babièky, které prošly veøejnou soutì¾í. Aby bylo mo¾né pøijímat nové èlenky klubu, zaèali poøádat soutì¾ EUROBABIÈKA. Soutì¾ se poøádá od roku 2006 a letos úspìšnì vstoupila do šestého roèníku. Postupem èasu soutì¾ získává stále vìtší presti¾, nejlepší soutì¾ící pøes regionální semifinále postupují do závìreèného celostátního finále.


Vítìzky minulých roèníkù si mù¾ete pøipomenout
ZDE


I na letošním semifinále v hotelu Merkury v Ostravì jsme se setkali se sympatickými babièkami se smyslem pro humor, šarm a eleganci, které pøedvádìly v soutì¾ních disciplinách vynikající výkony. O to, aby babièky vypadaly pùvabnì se postaral kosmetický salon „BOSORKA“ paní Anny Kührové a ,,Ateliér Barvínek“ paní Stanislavy Vachouškové, který poskytl modely pro módní pøehlídku.


Soutì¾ící pøi nároèném programu poskytly zábavu i divákùm. Soutì¾ní vystoupení se skládalo z nìkolika èástí - krátké pøedstavení s interpretací vtipu, volné discipliny a módní pøehlídky. Porota bude mít nároèný úkol vybrat ty nejlepší babièky pro postup do finálového kola. O postupu nebude rozhodovat jen porota, ale i návštìvníci webových stránek www.eurobabicka.cz

 

Hlasovat pro nejlepší babièku mù¾ete ZDE


Na závìr patøí dík organizátorùm této neobvyklé soutì¾e. Kdy¾ se krása skloubí s moudrostí a s ¾ivotními zkušenostmi výsledek je obdivuhodný!


Nejen Eurobabièka, ale i Eurodìdeèek…


Protagonisté soutì¾e se rozhodli hledat i nejsympatiètìjšího dìdeèka, který je jednak pohledný, ale také vtipný, akèní a nezkazí ¾ádnou legraci (to se ještì proká¾e). Tak dìdeèkové neváhejte! I vy se mù¾ete zapojit a vyhrát bájeèné ceny.


Do soutì¾e mohou dìdeèky pøihlásit vnuci, dìti, pøátelé, babièky, ale pøihlásit se mohou i samotní dìdeèkové. Staèí poslat 3 kvalitní fotografie. U fotografie uveïte jméno dìdeèka, jeho vìk a popisek k fotce. Dále uveïte adresu, e-mailový a telefonní kontakt. Hledají se senioøi, kteøí mají v dobì pøihlášení alespoò jedno vnouèe.


Fotogalerii najdete na webových stránkách, kde také bude probíhat veøejné hlasování. Nejlepší dìdeèkové budou pozváni na finále Eurobabièka 2011.

Pøihlásit se je mo¾né buï elektronickým formuláøem, který najdete ZDE nebo posílejte pøihlášku s vyplnìnými údaji a pøilo¾enými fotografiemi na email eurobabicka@seznam.cz , pøípadnì mù¾ete poslat pøihlášku i poštou s pøilo¾enými fotografiemi na adresu:


Eurobabièka, o.s.
Jaromírova 69
551 01 Jaromìø

tel.: 491 812 429


Nejlepším Eurobabièkám i Eurodìdeèkùm 2011 a¾ teï srdeènì blahopøejeme!
Další foto z regionálního kola v Ostravì najdete
ZDE


Ludmila Holubová



Komentáøe
Poslední komentáø: 14.08.2011  15:34
 Datum
Jméno
Téma
 14.08.  15:34 Marta Eurodìdeèek 2011
 01.06.  18:51 Ludmila
 01.06.  16:25 Gabi-florka
 01.06.  15:41 Dixi
 01.06.  09:04 ferbl
 01.06.  07:55 vomod
 01.06.  07:26 KarlaA
 01.06.  05:59 Pavla