Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Libor,
zítra Kristýna.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Kdo ÈSSD jámu kopal, sama ODS do ní spadla
aneb Exhibice socanù
 
“A je to…”, øekli by si dva komiètí moulové z televizních veèerníèkù. Kdo ÈSSD jámu kopal, ODS do ní šupem poslal. Zmìna je tady a kdo za to mù¾e?
Tak¾e, vá¾ení blogeøi, co jste nenechali na komkoli ze “socanù” nitku suchou. Máchali jste je a máchali ve špínì, virtuálních aférách a ve svých ¾luèovitých slinách.
 
“Tøináct dùvodù, proè nevolit Paroubkovu ÈSSD…”, “Dryáènický Paroubkùv styl mù¾e u slušných lidí narazit…”, “Udìlejme Paroubkovi pa pá!!! JIrko, odejdi…”, “ÈSSD je hrozbou fungování krajù!”, “ÈSSD - klub sbìratelù funkcí!”, “Ml¾ící orgie v Lidovém domì…”, “Moc a prachy rád - sociální doktor Rath…” “Sedmilháø roku 2008 - David Rath…”
Vìtšinu Paroubkù, Rathù, Škromachù, Urbanù a dalších u¾ jste vidìli na štítì, jak zneuctìní mizí v propasti zapomnìní. A ejhle, spravedlnosti bere vrch, kdo chvíli stál, u¾ stojí opodál a není to ÈSSD, která si utøe nos a pùjde od válu.
 
Jak oran¾ová jarní bouøka smetla papírový hrad populistù, co slibovali všem s výdìlky nad sto tisíc mìsíènì velké hody. Samochvála smrdí a spláchla ODS, co má teï pláè na krajíèku a chystá kádrové zmìny.
 
“Grandiózní, famózní a bezkonkurenèní vítìzství…” libuje si Jiøí Paroubek… “Armagedon ODS…” rve si vlasy pra¾ský primátor Pavel Bém…
 
Volièi øekli jasné: Dost aroganci, hrubiánství, nastrojených afér a nevybíravých slovníkù pánù Topolánkù, Langerù, Neèasù, Bendlù, Tluchoøù, Doktorù, Nìmcových, Sobotkù, Moravù, Dalíkù a jiných modøe vyvedených ptákù a ptáèkù.
Ráno mi napsal známý radní za ODS ze zastupitelstva druhého nejvìtšího mìsta Èeska: “Jakto, ¾e nechodíš volit? I novináø pøece musí mít svùj názor…!”
Regoval tak na moje slova, ¾e ¾urnalista musí být nestranný a apolitický. Dodal jsem vzápìtí, ¾e staèí, mùj názor je slušnost, lidství a spravedlnost. Pokud v tomto duchu budou jednat všechny politické strany, budu je volit, ale to u¾ ani ¾ádné strany nebudou muset existovat…
Je mi líto prezidenta Václava Klause, jemu¾ budu i po dnešních volbách o to víc vyèítat, stejnì si z toho nic nebude dìlat, ¾e nechal svoji vypiplanou ODS na holièkách a zašilhal po køesle hlavy státu.
 
“Opustíš-li mì, nezahynu, opustíš-li mì, zahyneš!” napsal kdysi tuším pan Dyk a mìl zatracenì pravdu. Alespoò v pøípadu dvojky ODS- Klaus.
A tak se kdysi elita èeské politiky a mùj dávný favorit bude muset nauèit znovu opoziènì protestovat a pokornì si pøiznat, ¾e kdy¾ se jde nahoru, má si všímat lidí kolem, aby bylo o koho se opøít pøi svém volném dr¾kopádu…
 
Tak pøíštì, hoši… V úplnì nové sestavì…
 Bøetislav Olšer


Komentáøe
Poslední komentáø: 21.10.2008  09:53
 Datum
Jméno
Téma
 21.10.  09:53 jisuch53
 20.10.  14:38 Gabi-florka pro pana Václava....
 19.10.  23:16 Jiøí Kotek
 19.10.  22:50 Václav Pro Gabi Florku
 19.10.  18:30 Gabi-florka pro Milokoc....
 19.10.  17:47 Kopøiva.
 19.10.  17:11 Milokoc
 19.10.  13:33 Josef
 19.10.  08:32 Karel