Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Kristýna,
zítra Jakub.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Pøedpovìdní horoskop ÈR pro rok 2008
 
Stalo se zvykem u pøíle¾itosti nového kalendáøního roku dìlat bilance za rok uplynulý a pøedpovídat události roku pøíštího.
Rok 2007 nám z pohledu mezinárodního pøinesl nevyjasnìnou a rozporuplnou situaci okolo stavby radaru, úèast našich vojsk ve vojenských misích stále trvá, od 21. prosince se Èesko stalo souèástí Schengenu. Koruna posílila. Vnitropolitická situace se stabilizovala, nové reformy jsou pøipraveny ke startu.Èeká nás volba presidenta. Vláda se sna¾í o reformu zdravotnictví a školství, které se trochu kymácí, co¾ není poprvé. Korupèní aféry se zvolna projasòují a my jsme se stali jejich veøejnými diváky.
Není ale smyslem tohoto zamyšlení vyjmenovávat co bylo. Chtìla bych se zamyslet nad tím, jaké dùsledky pøinesou pøedchozí rozhodnutí, jak se mohou události pravdìpodobnì vyvíjet v roce pøíštím, jak nás mohou planety ovlivnit.     
 
Asi u¾ od listopadu tohoto roku mù¾eme cítit, ¾e nás stále více vtahují do rùzných situací emoce. Opravdu rok 2008 mù¾e být ve znamení hlubokých a postupných promìn emocionálního charakteru. Jeden z mnoha pøíkladù mù¾e být tøeba neèekané objevení se  nového kandidáta na úøad presidenta republiky, který slibuje zmìny.
Planetární pùsobení v oblasti emocí, které nás postupnì mìní, zpùsobuje Pluto. Planeta Pluto je v tomto roce aktivní a pùsobí se zvýšenou silou. Skryté zále¾itosti mohou být odhaleny, staré a dosud zapomenuté zákulisní události mají šanci na zveøejnìní.
Postavení Pluta v základním horoskopu republiky zajiš»uje vzestup státní moci, razí cestu novým idejím, dává úspìch v provádìní velkých projektù, posiluje velké podniky. Doba mù¾e pøát novým idejím. Zesiluje mo¾nost vytvoøení nových trendù v zahranièní politice státu.
 
Státní moc bude schopna tvoøit dobrá a rychlá rozhodnutí, zajistit technický pokrok, šíøení nových myšlenek. Doba bude vstøícná k upevnìní postavení státu v zahranièí. Planeta Jupiter, která prochází znamením Kozoroha je pøíznivá pro blaho národa. V roce 2008 se stává vládnoucí planetou, která zesiluje dobro a velkodušnost, ale zároveò se mù¾e stát hromovládnou. Zesiluje a tím i odhaluje nepøíjemné stránky ¾ivota. Jako vládnoucí planeta mù¾e podporovat slušné a¾ vyšší pøíjmy státu, podpoøit stoupající blahobyt rozvojem dopravy, prùmyslu a obchodu, ozdravit finance. Významné budou zahranièní smlouvy. Postavení je pøíznivé pro úøedníky, banky, rùzné konference, filosofické a umìlecké zále¾itosti.
 
Opozice mù¾e mít dobrý vliv na lidové masy. Vyvoláváním nespokojenosti s vládními návrhy mù¾e docílit, ¾e zmatené smlouvy budou mít krátkodobý úèinek a opozice si vymù¾e i nìco u¾iteèného. Postavení je pøíznivé pro odbory.
 
Pøíznivé pùsobení Pluta na Mìsíc se Saturnem, mù¾e pozvolna zesilovat úctu a péèi o starší lidi, zlepšovat morálku národa, zklidnìní v mezinárodních finanèních zále¾itostech, stálost burzy. Rozvoj bude zvláštì ve stavebnictví. Pøíjmy plynou pøedevším z manuální práce.
 
Blahobyt státu mù¾e být ohro¾en lidovými nepokoji. V základním horoskopu státu máme zalo¾eny programy, které nás všechny su¾ují a nutí k neustálé opatrnosti a støehu. Je to pøedevším nepoøádek, nedodr¾ování smluv, zmatek, zneu¾ívání prostøedkù, ztráty. Je to ¾ivná pùda pro zloèinnost, pùsobení rozkladných sil, podvody všeho druhu, úpadek mravù a práva. Kvete korupce. Mo¾né jsou rùzné katastrofy a skandály.  
 
Silné je rovnì¾ v tomto roce postavení planety Merkur, který øídí masmédia. Posiluje rovnì¾ slu¾bu, zdraví národa a školství. Podporuje pøíznivì humanitu v národì, péèi o matku a dítì, finanèní zdar s jinými státy, kulturní výmìny. Podporuje sport, péèi o dìti a mláde¾, umìní a zábavní prùmysl. Pøíznivé postavení Venuše mù¾e podporovat umìleckou tvoøivost a zajistit pro umìlce pocty. 
 
Dùle¾itá je oblast vojenství. Planeta Mars pøeje zvyšování obranyschopnosti státu, pøípadné nepokoje èi vládní krize mohou být rychle a úèinnì pøekonány. Postavení je pøíznivé pro akce státní moci, které vy¾adují rychlé rozhodování.
 
Vá¾ení ètenáøi a pøíznivci astrologických pøedpovìdí. Pøeji vám, aby v pøíštím roce planety také pro vás byly pøíznivé. Harmonizovaly zdraví, klid a pohodu pøedevším v rodinì, aktivitu a nové trendy na pracovišti. Vládnoucí planeta Jupiter nám mù¾e v tomto roce pøinášet mnoho š»astných chvil, podporovat nové ideje, vzdìlávání, cestování. Dùle¾ité pro nás pro všechny bude dodr¾ovat a øídit se ujednáními, která zajistí øádný chod spoleènosti. Pøeji vám, a» si vyberete podle svého.
Jana Muroòová


Komentáøe
Poslední komentáø: 30.12.2007  09:02
 Datum
Jméno
Téma
 30.12.  09:02 wiki
 30.12.  08:01 denda04