Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Martina,
zítra Drahomíra.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Nový virus

...aneb zasmìjme se


Po internetu se zaèíná šíøit zatím nejnebezpeènìjší virus! Do poèítaèe proniká protokolem ICMP a DNS dotazy, tak¾e je prakticky nezjistitelný a firewally jej nezadr¾í. Pokud dostanete e-mail se slovem Badtimes v pøedmìtu, okam¾itì ho sma¾te bez ètení! Jde o doposud vùbec ten nejnebezpeènìjší virus!!!


Po prùniku do poèítaèe nejprve rozbliká obrazovku na takovém kmitoètu, ¾e kdo se na ni podívá, je do dvou a¾ tøí sekund zhypnotizován a upadne na své ¾idli do alfa-spánku. Poté virus roztoèí pevný disk na tak vysoké obrátky, ¾e plotny disku prorazí kryt disku i poèítaèe a uøíznou spícímu u¾ivateli hlavu. Pøi tom dojde samozøejmì také ke ztrátì všech dat z této i z disku. Nejen to, on znièí i všechny diskety polo¾ené poblí¾ poèítaèe.


Pøenastaví váš termostat lednièce, tak¾e vám roztaje zmrzlina a srazí se mléko. Demagnetizuje vám prou¾ky na platebních kartách, zruší pøedvolby na videu a pomocí prostorového harmonického pole poškrábe všechna CD, která si budete chtít pøehrát. Vaší dívce zmìní telefonní èíslo. Do akvária vám naleje Fridex. Pøed pøíchodem návštìvy vám vypije všechno pivo a na stole nechá špinavé fusekle.

 

A¾ zaspíte, schová vám klíèe od auta a pøeprogramuje vám autorádio tak, ¾e v dopravní zácpì uslyšíte jenom šum. Vinou tohoto viru se zamilujete do zatvrzelého pedofila. V noci se vám bude zdát cirkusových trpajzlících. A¾ vám vaše dívka zahne v hotelu, úèet se pøipíše do vyúètování vaší karty. Virus pošle tchýni pozvání na týdenní návštìvu. A oznámí vaší bývalé dívce vaše nové telefonní èíslo.


Svede vám babièku, bez ohledu na to, jestli je mrtvá. Taková je síla nového viru, ¾e sahá a za hrob, aby se dotkl toho, co je nám nejdra¾ší. Onemocníte tou nemocí, která napadá kaštany. Je zákeøná a vynalézavá. Je nebezpeèná a strašná. A to jsem se zmínil jen o èásti toho, co umí! Obavy jsou velmi, velmi na místì. Horší virus nexistuje!


Okam¾itì po pøeètení tento èlánek zkopírujte a rozešlete jej na všechny adresy, které znáte; na ka¾dou z nich sedmkrát a¾ tøiadvacetkrát, proto¾e virus èíhá na routerech a tyto dopisy ¾ere. Ihned po rozeslání vytrhnìte poèítaè ze zásuvky a co nejrychleji utíkejte na nejbli¾ší kopec, kde vyèkejte na další informace… :-)


Franta Bouška



Komentáøe
Poslední komentáø: 03.12.2011  05:44
 Datum
Jméno
Téma
 03.12.  05:44 Bobo :-)))
 01.12.  23:15 bjes_des smích...
 30.11.  20:46 imraL
 30.11.  19:12 Dogova :-))))
 30.11.  14:53 Jaroslav
 30.11.  09:18 Blanka G.
 30.11.  08:32 her.vera
 30.11.  07:48 Lenka