Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Felix,
zítra Památka zesnulých.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz
SeniorTip kuchaøka
Zpìt na výpis kategorie
Obecné informace
Název receptu:
Nákyp z tunáka
Autor:
Jana de Galindo
Datum vlo¾ení:
24.11.2008

Ingredience
2 vejce (zloutky zvlást, z bílku usleháme tuhý sníh)
3 lzíce masla
3 lzíce mouky
sálek mléka
dve krabicky tunáka v oleji(ale muze být i ve vode)
sul, pepr
a kdo chce, tak trochu posekaných kaparu

Postup pøípravy
Nejdríve si pripravíme hodne hustou besamelovou omácku z másla, mouky a mléka.Musí být tak hustá, ze v ní stojí lzíce.Kdyz vychladne, pridáme zloutky,okapaného a na kousícky "rozebraného" tunáka,osolíme, operíme a pridáme sníh a pokud máte rádi kapary, tak je trosku posekáme a pridáme.
Vymazeme hlubsí misku ze skla, které lez pouzít v troube nebo nejakou keramickou a naplníme do poloviny.Pecem v troube asi tricet minut, nebo, az tam píchneme spejlí a taj suchá.Pozor, hodne to nabyde, ale kdyz to hned neservírujete, zase to splaskne, ale to vubec nevadí.Porce na talíri se mohou prelít zampionovou nebo rajskou(ale málo sladkou) omáckou.


Hodnoceni (prùmìrná známka je: 1.61)
       

Komentáøe
Poslední komentáø: 24.04.2009  19:24
 Datum
Jméno
Téma
 24.04.  19:24 jiøièkarejèka