2 vejce (zloutky zvlást, z bílku usleháme tuhý sníh)
3 lzíce masla
3 lzíce mouky
sálek mléka
dve krabicky tunáka v oleji(ale muze být i ve vode)
sul, pepr
a kdo chce, tak trochu posekaných kaparu
Postup pøípravy
Nejdríve si pripravíme hodne hustou besamelovou omácku z másla, mouky a mléka.Musí být tak hustá, ze v ní stojí lzíce.Kdyz vychladne, pridáme zloutky,okapaného a na kousícky "rozebraného" tunáka,osolíme, operíme a pridáme sníh a pokud máte rádi kapary, tak je trosku posekáme a pridáme.
Vymazeme hlubsí misku ze skla, které lez pouzít v troube nebo nejakou keramickou a naplníme do poloviny.Pecem v troube asi tricet minut, nebo, az tam píchneme spejlí a taj suchá.Pozor, hodne to nabyde, ale kdyz to hned neservírujete, zase to splaskne, ale to vubec nevadí.Porce na talíri se mohou prelít zampionovou nebo rajskou(ale málo sladkou) omáckou.