Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Ilja,
zítra Vítìzslav.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Co je to zelená potravina
 
– tisíce látek v pøirozených souvislostech, konzerva z pøírody, zelený trezor….rozhodnì šance pro ty z nás, kteøí ví o svých rezervách v pøístupu k sobì (zpùsob stravování, vìdomé dietní omyly, stresy, fyzická pøetí¾ení).
 
Vìtšina z nás dosud  nenašla èas, odvahu èi energii toto øešit komplexnì a soustavnì. I kdybychom pøátelé chtìli a upøednostnili „nápravu“ pøed vším, vnìjší vlivy jsou vyzbrojeny lépe. ®ijeme v prostøedí plném škodlivin, pøetlakù a lákadel. Ka¾dé roèní období sebou pøináší diktát zmìny na všech úrovních našeho bytí a my …nestíháme. Ka¾dý nový zá¾itek nás odvádí od pùvodního zámìru vytrvat…a my máme výèitky svìdomí. Ka¾dá nová nabídka pohltí pùvodní zámìr i nadìji zlepšit podmínky k seberealizaci… a  my se stydíme.
 
Osobnì jsem našla øešení. Po peèlivém studiu velkorysé nabídky firmy Green Ways, její¾ vize a mise je pøedstavit svìtu skuteèný význam zelených potravin  jsem pøijala fakt, ¾e zelená potravina je svým poselstvím, obsahem a úèinností nadøazena ka¾dému potravnímu doplòku, proto¾e zhodnotí jídlo ka¾dému jednotlivci, a» je vegetarián, makrobiotik, maso¾ravec nebo konzument všeho.  Poskytla jsem tuto celostní nabídku svému vnitønímu géniovi, který bydlí v ka¾dém z nás, aby urèil bez ohledu na moje  pøání prioritu øešení mých problémù a to  na všech úrovních existence. Pouze mu dennì dodám „stavební materiál“ v podobì Chlorely pyrenoidosy a GREEN MAGMY, instantní ¾ivou potravinu.
 
Po tøímìsíèním u¾ívání jsem vyhodila z hlavy diktáty umírajícího ega a vìnuji se výhradnì tomu co mì tìší i ¾iví zároveò. Seznamuji pøátele, známé a „nováèky“ s mo¾ností jak pøirozeným zpùsobem osvobodit vlastní imunitní systém a vrátit ho ke svépomoci, proto¾e má ke své práci všechno co mu dosud chybìlo – chlorofyl, enzymy, bílkoviny, minerály, vitamíny, vlákninu , rùstový faktor a to vše pod záštitou nejucelenìjší zásadotvornosti, tak jak to umí uvaøit jen matka pøíroda.
 
Vìøím tomu hlavnì proto, ¾e u¾ nejsem golem nièitel, ale ten co peèe housky. Upravené za¾ívání, ani stopa po pálení ¾áhy, srovnané pH organismu sebralo vítr z plachet mé výbušnosti. Po všech marných pokusech vrátit svému tìlu tvary a proporce tam kam patøí se tak stalo bez nervù a ustrašeného úmyslu, proto¾e se mé tìlo pravidelnì dvakrát dennì zbavuje pøebytkù. Moje  energie nechce poøád jenom pracovat ( a to je pro mì velká novinka) a já objevuji novou dimenzi ¾ivota. Stres si se mnou moc neu¾ívá, proto¾e nará¾í na harmonii ducha, tìla i èinu. Najednou není tì¾ké vidìt „problémy“ jako pouhý podklad k  øešení. Zlepšilo se mé sebevìdomí ¾eny, pøesto¾e mùj chronologický vìk mì má správnì deptat. Probuzené ¾enství si u¾íváme i s mým mu¾em, který díky nepøehlédnutelné renesanci zobe zeleninku bez pøipomínání i pøekvapivì rád a tak úroèíme radostnì v páru. Osobnì se bavím tím, jak seznamuje své kamarády se svými pozitivními zkušenostmi a proto¾e ho nechci vystrašit, ¾e vlastnì „obchoduje“, dodávám pøi setkáních jen chybìjící fakta. Moje nehty se zase zaøadily do kategorie – chlouba, kù¾e u¾ není podobná stanové celtì. Jsem ráda, ¾e potkávám svou matku se zelenou pusou a ¾e hlavním tématem našich debat u¾ není staøecká zácpa  a nespavost. Líbí se mi pøedstava, ¾e mám svùj ¾ivot ve vlastních rukách, vychutnávám si vnitøní mír, zkrocená energie si libuje, ¾e je k vìtšímu u¾itku a mé pracovité JÁ se dennì koupe v radosti, ¾e má moje práce skuteèný smysl.
 
Jsem  ráda, ¾e mù¾u být  sobì i druhým víc spoleèníkem, ne¾ pouhým zprostøedkovatelem obchodu. Pokud nìkdo z vás pøijme k této emoci i faktické informace o existenci zajímavé pøíle¾itosti jak se dát do kupy, jak zacházet s potravními doplòky, nebo bioinformaèními produkty tak, aby slou¾ily svému úèelu, a» se s dùvìrou obrátí na mou malièkost.
Milena Buriánková 


Komentáøe
Poslední komentáø: 29.07.2006  01:53
 Datum
Jméno
Téma
 29.07.  01:53 Josef Zelená potravina
 17.07.  16:08 Pavel
 17.07.  10:57 gagiknedlik zku¹enosti
 17.07.  09:14 emach
 16.07.  21:55 milokoc
 16.07.  12:10 Franta
 16.07.  11:43 gagiknedlik z létákù
 16.07.  11:40 Franta
 16.07.  11:24 gagiknedlik prodej produktù
 16.07.  11:18 Franta
 16.07.  10:13 gagiknedlik persil
 16.07.  08:28 Franta
 16.07.  08:01 Zdenka
 16.07.  08:00 Karel
 16.07.  07:51 emach
 16.07.  07:49 Kamila ?
 16.07.  02:12 milokoc