Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Vítìzslav,
zítra Magdaléna.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

 

Zdravý má tisíce pøání, nemocný jenom jedno

 
 

Pokud je vám 80 let, ¾ijete ve vysokých horách,celý den trávíte na èerstvém vzduchu,ujdete dennì 5.km hbitou chùzí a ¾ivíte se pøevá¾nì kozím sýrem a zeleninou z vlastní zahrádky, pak dal¹í øádky vùbec neètìte.

 
 

Jestli¾e nepatøíte k onomu malému procentu vyvolených, kterých se nedotkly v¹echny ,,vymo¾enosti" moderní civilizace, zkuste se zamyslet:

 
 

Proè dnes u¾ívat potravní doplòky?

 
 

Reklamy na tyto výrobky nás dennì  oslovují ze v¹ech médií.

 
 

Jezte maso, pijte mléko! Z mléka je alergie, maso vás zabije! Bez mléka jste bez vápníku! Jeden výzkum popírá druhý, radìji u¾ nièemu nevìøit., øíkáte si mo¾ná.

 
 

Polo¾me si otázku

 
 

a  upøímnì se zamysleme : Je dne¹ní populace zdravá? Jak se to vezme. Díky oèkování nás sice nesklátí èerný ka¹el èi pravé ne¹tovice, ale trápí nás alergie, ekzémy a plísnì, osteoporóza, rakovina, cukrovka apod.

 
 

Proto pøi¹la na ná¹ trh èeská firma Dominant,  která pro vás vyrábí potravinové doplòky vysoké kvality, vyrobené speciálnì pro èeské  ¾ivotní prostøedí.  Na¹e výrobky vyrábíme ve formì nápojù.Takto jsou snadno stravitelné, nezatì¾ují ¾aludek ¾ádnou pojivovou látkou a nutí nás dodr¾ovat pitný re¾im. Výrobky si vás získají i pøíznivou cenou!

Biolaktiv s pupalkou

obsahuje ¾ivé kultury, proto je nezbytná po léèbì antibiotiky -obnovuje mikrofloru v tlustém støevì, èím¾ zvy¹uje imunitu, pomáhá pøi ¹patném vyprazdòování,kterým trpí vìt¹ina star¹ích lidí.    Je jedineèná pro diabetiky, nebo» obsahuje diastabil - ji¾ po mìsíci se hladina cukru upravuje. Pupalka pùsobí pøíznivì na cévy, srdce a poko¾ku.

 
   
   
 

Aloe vera s pupalkou 

 
 

je jednièka na na¹em trhu s èistým extraktem aloe vera a chlorofylu. Odstraòuje pálení ¾áhy, nadýmání, podporuje hojení vøedù - bércové, ¾aludeèní,na dvanácterníku. Je prevencí proti tuberkuloze, která zaèíná útoèit. Velmi chutný citronový nápoj. Aloe je pøírodní antibiotikum, pøi chøipkové epidemii nezbytný.

 
 

Lecitin

nejpøijatelnìj¹í pro organizmus je èistý, granulovaný lecitin. Proto jej  firma v této formì vyrábí. Obsahuje cholin a inositol.Cholin pomáhá pøedcházet krevním sra¾eninám, udr¾uje zdravé srdce, chrání pøed infarktem. Pùsobí pøíznivì na nemocné Alzheimerovou chorobou, cukrovkou, svalovou dystrofii. Inositol podporuje funkci mozku, zlep¹uje pamì», léèí ko¾ní onemocnìní. Lecitin úèinnì pomáhá pøi bolestech kloubù a páteøe - napomáhá tvorbì kloubního maziva, bolesti v kloubech se uti¹í a pøi pravidelném pøísunu lecitinu bolesti ustupují. 

Toto je pouze èást na¹ich výrobkù. Více o tìchto i dal¹ích je  na www.masaze.lifestyle.cz/dagmar

Poradna: Ostrava - Zábøeh, Plzeòská 6 (hotel Areál) tel: 604906181

Je vhodné se pøedem objednat, abychom na vás mìli dostatek èasu. Tì¹íme se na vás!

 
   
   
   
   
 

Jana Mareèková

 
 

 


Komentáøe
Poslední komentáø: 03.11.2009  11:07
 Datum
Jméno
Téma
 03.11.  11:07 Potucka