4 plátky z kuøecích prsou, l malá cibulka, 2 játrové pa¹tiky, 20 g zmìklého másla, 3 l¾íc smetany (sladké), 2 l¾íce portského nebo sherry, l l¾íce nasekané petr¾elky, 2 l¾íce tymiánu, sùl, zelený pepø, sladká paprika, 2 l¾íce oleje
Postup pøípravy
Do ka¾dé porce kuøecích prsíèek nakrojíme kapsu. Pøipravíme náplò: játrovou pa¹tiku smícháme se zmìklým máslem, smetanou, portským nebo sherry, petr¾elkou a tymiánem. Pøidáme nadrobno nasekanou cibuli a nepatrnì soli. Nádivku utøeme a ochutíme zelenýmpepøem. Hmottou naplníme kapsièky, uzavøeme je kuchyòskými jehlami a klademe na ro¹tovací plech. Potíráme smìsí z oleje, papriky a tymiánu. Troubu pøepneme na griloávní. Maso grilujeme po obou stranách asi osm minut i déle.