200 g resky 200 g krevet, 0,8 l rybího vývaru, 2 mrkve, 2 støednì velké brambory, 300 g pórku, ¹»áva z 1/2 citronu, 4 l¾íce másla, 6 l¾ice smetany, sùl, pepø, snítka kopru
Postup pøípravy
Na másle osma¾íme nahrubo nastrouhanou mrkev a pøidáme na kostièky nakrájné brambory a koleèka pórku. Pøilijeme rybí vývar a uvaøíme domìkka. Tresku nakrájíme na kostièky, pokapeme citronovou ¹»ávou, osolíme, opepøíme, pøidáme spaøené krevety a necháme v chladu marinovat. Zeleninu rozmixujeme. Vlo¾íme smetanu, pøipravené tresèí maso a krevety. Asi 5 minut povaøíme. Pøed podáváním dochutíme a doplníme nasekaným koprem.