250 kg kuøecího masa, 250 g pøedního hovìzího masa, 20 g su¹ených hub, l l¾ièka oleje, l l¾ièka sojové omáèky, pa¾itka, petr¾elka, sùl.
Rohlíèky
10 g dro¾dí, 2 l¾íce mléka, 1/2 l¾ièky cukru, 100 g mletých ¹kvarkù, 175 g polohrubé mouky, l vejce, l ¾loutek na potøení, sùl, cukr, l l¾íe rumu.
Postup pøípravy
Na oleji osmahneme maso, osolíme, pøidáme sójovou omáèku a v¹e zalijeme asi 2 l vody. Pøidáme houby a vaøíme, pokud maso nezmìkne. Pak je vyjmeme, hovìzí maso nakrájíme nadrobno, kuøecí opereme a také nakrájíme. Vrátíme zpìt. Z mléka ,dro¾dí a cukru pøipravíme kvásek a necháme vzejít. Pøidáme vejce, mouku, sùl, ¹kvarky a zpracujeme tìsto. Necháme asi 45 minut vykynout. Vyválíme a vykrajujeme trojúhelníky a srolujeme do tvaru malých rohlíèkù. Necháme 15 minut kynout. Pak je potøeme ¾loutkem a posypeme kmínem. Peèeme v pøedehøáté troubì. Vývar dochutíme solí, pøidáme nasekanou pa¾itku i petr¾elku a podáváme se ¹kvarkovými rohlíèky.