Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Rostislav,
zítra Marcela.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí
Malování - Pojïte si hrát!
Datum:
03.01.2013  12:37
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Pokud jste si nev¹imli, tak upozoròuji na aktivovaný odkaz v "Malování" na téma Zima...

Mù¾ete zde vkládat malovaná pøání, pøípadnì dal¹í obrázky s aktuálnì danou tématikou.
 
Datum:
23.12.2011  17:20
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Pokud jste si nev¹imli, tak upozoròuji na aktivovaný odkaz v "Malování" na téma Vánoce, zima.

Mù¾ete zde vkládat malovaná pøání, pøípadnì dal¹í obrázky s danou tématikou.
 
Datum:
04.10.2011  07:26
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Nezapomeòte zaregistrovat nový aktuální vstup do malování "podzimu". Opra¹te své znalosti, pøípadnì si je o¾ivte ve vlo¾ených lekcích malování. Já vím, tuze se nechce po tom letním leno¹ení. Vídím to na sobì. Ale jak u¾ èlovìk k tomu zasedne, opìt ho to chytne.

Ostatní se potì¹te alespoò prohlí¾ením.
 
Datum:
26.09.2011  19:12
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
A u¾ tady máme podzim a s ním i nový odkaz pro vkládání obrázkù.

Období je to inspirující, tak máte mo¾nost se projevit.

Kdo neví jak, tak se mù¾e vrátit k probraným lekcím. Urèitì si s tím poradíte. Také se mù¾ete vrátit k nakresleným obrázkùm v minulosti pøi výuce. Urèitì na nich bude co vylep¹ovat.
 
Datum:
09.09.2011  16:27
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Moji malující kamarádi, mo¾ná jste si v¹imli, ¾e u¾ je odkaz pro malování aktivní. Tak mù¾ete opìt bez problémù vkládat obrázky.
Ptala jsem se v èem byl problém. Bylo mi vysvìtleno, ¾e systém má na urèité akce nastaveno nìjaké datum, podle kterého funguje. Pokud se datum naplní, prostì jako stroj poslechne a nepracuje. Jako v¾dy zapùsobí schválnost, tentokrát napø. to, ¾e webmaster musel slu¾ebnì odjet. Tak¾e vysvìtlení jednoduché.
Datum pro zobrazování je opìt nastaveno, tak¾e doufám, ¾e se mi podaøí to pohlídat.

Prázdniny skonèily, pomalu konèí i léto a tak se co nevidìt mù¾eme pustit do malování podzimu. Také oprá¹ím tabletek a nìco zkusím po veèerech udìlat. S námìty nikdo nepøichází, tak uvidíme...
 
Datum:
06.09.2011  20:34
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Vendulko, jen malá pøipoínka k pøede¹lému problému. Ne, ¾e bych zapomnìla nebo se na to vyka¹lala, ale Libor je momentálnì do pátku slu¾ebnì mimo. Hned jak se vrátí, tak to dá do poøádku.
 
Datum:
04.09.2011  20:06
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Vendulko byla jsem na dovolené a tak jsem se s problémem seznámila a¾ teï. Problém asi vznikl pøi pravidelné aktualizaci systému. Nic z toho se neztratilo, jen to zmizlo ze zveøejnìní. Øeknu Liborovi, aby to dal do poøádku. Nic ze stránek se neztratí, proto¾e stránky jsou zálohovány.

Omlouvám se. Je fajn, ¾e stránky pou¾íváte a ¾e si v¹imnete, kdy¾ nìco nefunguje.

Zároveò vyu¾ívám této pøíle¾itosti a v¹em, kteøí jste mi mezitím poslali nové pøíspìvky sdìluji, ¾e v poøádku dorazily a dìkuji za nì. Vydr¾te, na stránky se dostanou, jen se musím zaklimatizovat:-)
 
Datum:
02.09.2011  11:46
Od:
vendula (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Ludmilko.
Nìjak zmizel na hlavní stránce oddíl v malování aktuálnì bì¾í: jaro-léto, kde se obèas objeví nìco nového. Nebo u¾ ¹patnì vidím??
 
Datum:
23.08.2011  19:49
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Verunko pìknì si hraje¹ s Corelem. Jabloòová vìtvièka se ti povedla a bodík, má¹ ode mne. A¾ zaène podzim, tak se k tobì pøipojím a také si budu malovat. Samozøejmì chválím i Vendulku a Vlastu a pochopitelnì i vy jste bodík dostaly.

Ticho asi neprolomíme, ale to nevadí, není v¾dycky posvícení...
Tøeba a¾ si u¾ijeme pìkné poèasí nám to pùjde lépe a radostnìji:)
 
Datum:
14.08.2011  08:13
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Já vím, ¾e je krásnì a lépe je nìkde venku, ale nezapomeòte obèas na malování. I já bych mìla jít do sebe. Moc jsem toho v poslední dobì nenamalovala :-(

Je tady "ticho" ! Imro jak vidí¹, tichem jsi nás trochu rozproudil, nìkteré z nás to ticho i uspalo :-)
Ale je vidìt, ¾e vy, kteøí nemalujete umíte k malování pøispìt tøeba i námìtem. Tak¾e Imrichu, popøemý¹lej a zkus nás teï pro zmìnu z toho ticha probudit.

... a jeliko¾ jsme virtuální, nemusí to být zrovna polibkem :-)
 
Datum:
20.07.2011  13:07
Od:
Karla (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Du¹ane, to tvoje ticho mì oslovilo. Pokud má¹ rozumnou cenu, tak si objednávám celý náklaïák. Vedle nás toti¾ bourají jeden objekt a mnì u¾ z toho tøe¹tí hlava. Tak tvoje ta nabídka pøi¹la právì vèas:-)
 
Datum:
18.07.2011  08:21
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
V dne¹ním èlánku zajímavé téma - TICHO. Imra malíøe nalákal, sama nevím jak bych si s tím poradila, tak uvidíme. Mù¾ete si zpestøit léto a malovat. Obrázky vlo¾te tøeba do "Radíme si" anebo do aktivního malování. Tam je sice poèet obrázkù omezen na deset, ale kdo by mìl málo, staèí øíct, pøidáme. Klidnì vkládejte tam a tam...
 
Datum:
12.07.2011  08:11
Od:
Ludmila (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Vìrko to je ale krásná vzpomínka. Poslední dobou moc nových obrázkù nepøibývá, zato co nový obrázek - to perla! V¹echny je tøeba pochválit a chápu, ¾e v létì se u poèítaèe moc sedìt nedá ani nemá:-) Tak si radìji u¾ívejte pøírody.

Mne jsi mne Vìrko vzpomínkou inspirovala. Trochu marodím a tak vìt¹inu èasu trávím v posteli a tudí¾ mohu také malovat. Beru notebook a tabletek a u¾ na to jdu... Doufám, ¾e to je¹tì doká¾i, u¾ ani nevím v jakých mo¾ných programech jsem malovala, ale opakování je prý matka moudrosti.
 
Datum:
11.06.2011  14:05
Od:
emach (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Zdravím, dìvèata!

Moc jste mì potì¹ily, ¾e jste si " srovnání" prohlédly. Já si ho udìlala pro sebe a tak mì to pøekvapilo, ¾e jsem ho nakonec nabídla i tady, kde jsem zaèínala.

Poslední dva roky mi malování zachránilo zranìnou du¹i, je to teï mùj jediný obrovský koníèek, kdy¾ nohy stávkují èím dál víc :-). Pravda, nakopla mì poøádnì Magdaléna, za to jsem jí neskonale vdìèná, proto¾e jsem prá¹ky na depresi nahradila nìèím u¾iteènìj¹ím a neskonèila ve cvokhausu. Ale tu chu» pak pokraèovat, musí mít èlovìk sám. Jsem ¹»astná, ¾e jsem nedopadla hùø.

Poøád v Corelu bádám, jak na co, poradí i kamarádky, v podstatì jsem samouk a mám na to èas. Já si témata vymý¹lím sama, èlovìka v¾dycky nìco napadne, v¾dy» kolem je tisíce podnìtù. Samozøejmì, ¾e èlovìk musí mít o programu nìjaké povìdomí, to jsem si naèetla v pøíruèce o Corelu ( Jak na poèítaè za 59.- korun ) a pak jsem se dostala ke stránkám, kde obèas vycházely a stále vycházejí tutoriály, jak co udìlat a podle nich zkou¹ím tak dlouho, a¾ se podaøí. No a nebo nepodaøí, aj tak to bývá.

www.technoportal.cz
www.grafika.cz

Jedno vím jistì, u¾ nemám tolik èasu, abych se nauèila v¹echno, co program nabízí, ale dokud oèi dovolí, jdu dál.
Kdybych to mìla vyjádøit procenty,umím tak 20 ze 100.

Tìch malùvek mám u¾ tolik, ¾e jsem je pøed èasem dala, od poèátku k dne¹ku, dohromady do slo¾ek na rajèe. Jinými slovy, uklidila jsem si svùj vlastní binec.
Zvu Vás na náv¹tìvu.

www.emach.rajce.net

Je¹tì jednou, díky za zájem a jdìte do toho!! V¾dycky, kdy¾ se podívám na obrázky Vendulky, øeknu si, vidí¹, ta umí, ty ne a tak se uè, aspoò jiným nástrojem, kdy¾ talentu nìt!!
Eva






 
Datum:
11.06.2011  06:18
Od:
Jindra (èlen klubu)
Název:
Re: Malování
 
Mílo pøesnì to jsem si myslela, kdy¾ si prohlí¾ím obrázky o malování. Eva hodnì pokroèila, ale asi to musí být i o talentu a píli. Já se poøád ke grafice vracím, ale jsou to nepodaøené pokusy a pøíjde mi to trapné tím lidi otravovat. A abys nìco nakreslila musí¹ mít ideu. Nejde to jen tak sednout a kreslit.
Uvidíme nìco v Radíme si rozjí¾dí Petr, tøeba se z toho nìco vyklube a pohneme se dál. Evu asi nedo¾eneme, ale to nevadí, staèí kdy¾ ná¹ obrázkem ona potì¹í.

Evo srovnání je super inspirace (i pro nás).
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
<<< Novìj¹í pøíspìvky     Star¹í pøíspìvky >>>