Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Vojtìch,
zítra Jiøí.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí
Fotohrátky pro v¹echny
Datum:
24.02.2012  00:05
Od:
Pavel (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re:
 
Jasnì u¾ ses rozlouèil a poøad otravuje¹. Jsi jako jed.
 
Datum:
23.02.2012  23:03
Od:
Mirek (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re Karla
 
Já se nikde nelouèil, ale divím se, co ty tu pohledává¹. Myslím, ¾e má¹ dost starostí jinde s úkoly, které horko tì¾ko zvládá¹.
 
Datum:
23.02.2012  19:32
Od:
Karla (èlen klubu)
Název:
Re: Mirek
 
U¾ ses rozlouèil tak co tu poøád chce¹?
 
Datum:
23.02.2012  19:13
Od:
Mirek (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Hera
 
Proè sem tedy chodí¹, kdy¾ moje pøíspìvky nikdo neète? Nebo to je z dávné pomoci úpravy fotografií ze srazu 13.12. v Ostravì?
 
Datum:
23.02.2012  19:10
Od:
Mirek (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Pavlovi i ostatním - Ivo
 
Zkusím odpovìdìt postupnì a pak tro¹ku popustit uzdu fantazii. Má¹ naprostou pravdu, ¾e jsi byl jedním z prvých lidí, se kterými jsem se v èervenci 2007 na ST setkal. Aè tenkrát úplný laik, který sotva umìl zapnout PC jsi mì také nìkolikrát poradil a seznámil mì s CÍNOU. To bylo velké ¹tìstí v mém poznávání základù PC. On mi dal základy k úpravì fotografií, jako je¹tì mnoha jiným na tomto ST (Kvìtì, Wiki, Frantovi Blablovi atd.).Navíc nìkterým dìlal i fota do fotosoutì¾e, kterými se pak tito pseudoautoøi chlubili jako vlastními díly. Na tom by nebylo nic zvlá¹tního, kdyby ti , kterým takto pomáhal ho pak veøejnì na chatu pomlouvali, ¾e pøi fotosoutì¾i podvádí a chce získat v¹echny ceny. Proto mì i Cína nauèil stahovat chat, aby byly dùkazy.Já to tìm, kteøí takto Cínu pomlouvali øekl jen osobnì. Kdy¾ to v¹ak zapøeli, tak jsem jim poskytl dùkaz, ze kterého byly v ¹oku. Co následovalo potom, tak trvá a¾ dodnes, ¾e nejdøíve zaèaly mezi v¹emi emaily (nakonec to dnes potvrdila i Karla, ¾e u¾ v¹ichni v¹e vìdí), kde byly pomluvy a l¾i. Nakonec jsi mi to Ivo i sám pøiznal, ¾e jsi tøeba sly¹el nìco o Magdalenì, ale mohlo to být jen od dvou ¾en tohoto senioru, které Ti to mohly jediné sdìlit. Obì dvì byly a myslím, ¾e je¹tì jsou Tvými kamarádkami. A pøedstav si, ¾e s jednou si doposud pí¹i a ona mì dokonce v tìch kritikách podporuje. Na chat ST nechodím u¾ více jak rok. Proto nevím, jak bych mohl rozvracet Tvùj oblíbený harém. To, ¾e jsem si zmìnil nick na Waldemar, tak bylo z dùvodu nové inovace tohoto chatu.Tak¾e jsem na chatu v roce 2010 pou¾íval Waldemar a na ostatních rubrikách Mirek. Proto¾e jsem chtìl zjistit, kdo o mnì ¹íøí rùzné pomluvy, tak jsem provedl takovou lest, ¾e jsem navázal kontak písemný s Bobo. Rok jsme si psali a ona mi nevìdomky rùzné praktiky a popsala v¹echny neumìlele(její slovo, které pou¾ívala). Rozdíl, mezi mnou a Tebou je ten, ¾e já doká¾i øíci svùj názor rovnou a neøíkám ho diplomaticky, co¾ mi vyèítá¹. Vzpomeò si, kdy¾ jsme spolu a je¹tì s J. pøipravovali setkání u nás spoleènì s grilováním. Ani jsi nebyl schopen napsat, ¾e se nezúèastní¹, i kdy¾ jsi pùvodnì chtìl vzít ¾enu a syna.Kdy¾ si zpìtnì proète¹ rubriku Hádanky, tak zjistí¹, proè jsou rùzné pøipomínky k rùzným výukám. Byla tam i Jola, které byly mazány pøíspìvky bez udání dùvodù. Nebo to bylo kvùli tomu, ¾e vìdomostnì vyènívala nad druhými. Ty jsi to tenkrát obhajoval nìjakým nedopatøením, ale v ¾ádném pøípadì úmyslem. Nebo snad dne¹ní výmazy v této rubrice byly uxor vymazány pøíspìvky nedopatøením a mnì byly také vymazány a vlo¾eny s pozdìj¹ím èasem,viz pøíspìvek ve 12,06 byl pùvodnì vlo¾en v 6,45 na co¾ jsem reagoval ranním ptáèetem, a on se pak obìvil a¾ následnì. Tak¾e Ivo nemusí¹ mít starost o mé zdraví, proto¾e jak jsi se mohl pøesvìdèit na srazu v Popovicích, tak ani pøítomná lékaøka, která dojí¾dí z Prahy na srazy, nic nepozorovala.Pokud chce¹, mù¾e¹ mi napsat, abych Ti v¹e vysvìtlil. Vìø, ¾e nejsem z tìch, kdo by si nechal v¹e líbit.
To, ¾e jen Pavel mìl rùzné pøipomínky s indiciemi které ukazovaly k tobì je asi opravdu jen shoda náhod.
 
Datum:
23.02.2012  19:02
Od:
hera (èlen klubu)
Název:
Re:
 
Tohle u¾ je opravdu jako u blbých na dvoreèku. Kdyby to aspoñ bylo vtipné.
 
Datum:
23.02.2012  17:31
Od:
Pavel (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re:
 
Slava, tak snad u¾ je to rozlouèení doopravdy. U¾ ses louèil tolikrat...
 
Datum:
23.02.2012  15:49
Od:
uxor (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re:
 
....moje pøíspìvky pro Pavla a Karlu zmizely. Jak je mo¾né, ¾e nìkdo mù¾e smazávat pøísp+vky i tady.....to nechápu.
Mám u¾ vás v¹ech opravdu dost. A tohoto ubohého webutaky. U¾ opravdu nevím kdo je kdo. A vùbec nemohu ani tu¹it kdo se za koho vydává.
Od zaèátku pou¾ívám nick -uxor. A proto¾e byly a jsou moje pøíspìvky pod tímto nickem neustále mazány i jméno Veronika.

Mirku. Fakt u¾ nevím co pí¹e¹ Ty sám. a co pí¹ou ostatní za Tebe.
Byl jsi tu mùj jediný zastánce a virtuální pøítel. Je¹tì jednou díky. Mìj se moc hezky.
****************************************************************
Dle rady Aleny, která se mnì tu také pøed èasem zastala, proto¾e tu za¾ila prý nìco obdobného jsem na¹la web, který je na skuteèné úrovni a lidi tam opravdu nìco umí. A navíc jsou pøátel¹tí, je tam ú¾asná legrace a je¹tì umí i poradit bez pøedvádìní se.
****************************************************************
A» i nadále vzkvétá a ¾ije ocelové srdce republiky Ostrava.
Jsem moc ráda, ¾e jsem od vás v¹ech hodnì, hodnì daleko. Fyzicky i du¹evnì.
 
Datum:
23.02.2012  14:44
Od:
Ivo (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: Pavlovi i ostatním
 
Znám Mirka ji¾ nìkolik let, i osobnì jsem se s ním nìkolikrát setkal. Poznal jsem ho jako dobrého spoleèníka, pøítele, který je kdykoliv ochoten pomoci. Mo¾ná proto jsem se ho zastával pøi poèáteèních konfliktech na ST a vysvìtloval jeho úlety spoleèenskou ne¹ikovností a nediplomacií. Zastával jsem se ho i v dobì, kdy pod nickem waldemar chodil na chat a vydával se tam za svého rodinného pøítele Jiøího. Psal mi tou dobou emaily, v nich¾ waldemar podával o sobì dùvìrné osobní informace a fotky takového rázu, ¾e jsem uvìøil, ¾e je Mirkùv známý. Pak jsem neèekanì pøijel na sraz seniorù v Popovicích a byl Waldemarovi Mirkem pøedstaven. Kdy¾ jsem se v rozhovoru s Jiøím zmínil o nìkterých dùvìrných údajích z jeho ¾ivota, ten se vydìsil. Øekl Mirkovi: Aha, to je výsledek tvých hrátek na internetu a znechucenì ode¹el. Bez skandálu a pøátelsky jsem se s Mirkem roze¹el, dokonce mì odvezl na zastávku autobusu. Od této chvíle jsem ho ignoroval. Uvìdomil jsem si toti¾, ¾e jeho podvádìní pøátel je s nejvìt¹í pravdìpodobností nìjaké du¹evní vy¹inutí, které si on sám neuvìdomuje, a které by se pravdìpodobnì dalo odbornì léèit, pokud by ov¹em pacient mìl zájem. Vìt¹ina lidí pøipustí lehce, ¾e má nìjakou ránu na tìle a je ochotna k lékaøi zajít, ránu na du¹i v¹ak vidìt není a málokdo je ochoten takové posti¾ení pøipustit a léèit se.
Pøeji Mirkovi, aby se se svou nemocí dokázal vypoøádat, a aby se mezi nás po vyléèení mohl vrátit se svou skuteènou identitou, bez klamání, jako dobrý spoleèník a kamarád, který ka¾dému ochotnì a rád pomù¾e. Takový jistì získá uznání a tolik dobrých pøátel, po kolika tou¾í.
 
Datum:
23.02.2012  12:04
Od:
Pavel (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re:
 
u¾ z nas pøestaò dìlat blbce. Je webmastrem ovìøeno ¾e v¹echny pøíspìvky jsou od tebe. Pøipojuje¹ se pøes mobil.

Chceme tu být v klidu tak vypadni.
Zlikvidoval jsi fale¹nými jmeny (valdemar a dal¹i, holky si to zjistily a kvuli tobì tam pøestaly chodit) chat a tote¾ chce¹ udìlat tady.
 
Datum:
23.02.2012  10:38
Od:
Karla (èlen klubu)
Název:
Re: uxor
 
Pavle u¾ ho nech být. U¾ jsme si to v¹ichni mezi sebou øekli a víme ¾e v¹echny vstupy jsou od Mirka se snahou nás tady otrávit. Nenecháme se, nechte ho a» si vypisuje sám sobì.
Stejnì to u¾ nikdo neèteme.
 
Datum:
23.02.2012  09:45
Od:
Mirek (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: uxor
 
Jeliko¾ nejsem takové ranní ptáèe, tak mì velice pøekvapil mùj dne¹ní pøiznávající se pøíspìvek kdo jsem a za koho jsem se vydával.Minulý mìsíc zde Ludmila psala o tom, ¾e kdyby hloupost nadná¹ela, tak by zde plno lidí létalo jako holubièky. Kdy¾ jsem její názor tro¹ku opravil jako to bylo ve zmínìném seriálu, ¾e by zde mohli létat daleko vìt¹í ptáci,kdy¾ si nìkdo proèítá v¹echny pøíspìvky, tak to vymazala. Ona toti¾ vymazala i v¹echny pøedcházející nauèné lekce z minulých rokù, které se zde objevovaly a které jsem jen pøipomínal, ¾e se tu probíraly. Prostì to je tak, jako kdy¾ dítì ve ¹kole opakuje roèník a nìkdy i vícekrát, kdy¾ nezvládne uèivo. I kdy¾ chápu, ¾e Pavel nechce diskutovat se mnou, tak nevím, proè nediskutuje s tìmi, které tak vehementnì obhajuje.Mám urèité výèitky svìdomí vùèi tìm lidem, se kterými si pí¹i emaily a kteøí jsou pro to, aby se zde vedla diskuze,ale veøejnì to nepøiznají. Jsou to ti, které znám ji¾ dlouho jen virtuálnì.Nìjak jsem ale dodnes nepochopil, dle èeho Ludmila zjistila Tvé IP a zdali vùbec ví, co to je, proto¾e mnì tøeba napsala, ¾e jsem i nìkdo jiný. Pøece to není tì¾ké zjistit pro admina z kterého PC se pí¹e. Proto¾e i ona nepatøí mezi ty, které v¹e zde zvládnou bez problému, tak se ani nedivím jejím reakcím.Jinak jsem u¾ psal, ¾e nejsem ¾ádný odborník na nìjaké úpravy fotografií, ale to , co potøebuji se lehce nauèím.Pokud napí¹e¹, odkud pí¹e¹, tak se mù¾eme domluvit i na pøípadném setkání.Dost cestuji po celé republice a tak by nebyl problém se domluvit.
 
Datum:
23.02.2012  01:13
Od:
uxor (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: pro Pavla
 
Pavle, zeptej se v administraci (myslím, ¾e administrace = Lída) na IP mého poèítaèe. Musí ho znát, kdy¾ ho poslala stì¾ovateli, který protestoval proti mým obrázkùm sta¾eným z netu. Sice nechápu, jak se fotky mých vnouèat na net dostaly a proè bych je stahovala, ale vy jste tu v¹ichni Z "Hrátek ve Photofiltre" tak moudøí, dùvod jistì znáte.
No a a¾ si zjistí¹ moje IP, pak sem pi¹ ty pitomosti o tom zamìòování jmen. Já tu mám poøád jenom dvì jména uxor a Veronika. Veronika proto, ¾e mnì to pod zn. uxor pøed tím nikam nepustilo.

IP si zjisti, ano? IQ nemusí¹.....to je viditelné z ka¾dého tvého pøíspìvku. A svým nevzdìlaným pøátelùm vyøiï, ¾e slovo uxor se neskloòuje má jen jeden tvar. V latinì slovo celkem hodnì bì¾né.
 
Datum:
23.02.2012  00:59
Od:
uxor (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re: pro Mirka
 
Ahojky Mirku. Na ten fcb jsem se ptala, proto¾e mnì to tady nikam nepustí. Aèkoliv jsem byla èlenem klubu, u¾ nejsem. A na chat mnì to sem taky nepustí. Já jsem jenom s Tebou chtìla dát øeè o fotografování. Koupila jsem si digitální fo»áèek, ale fotky mám hor¹í ne¾ ze starého aparátu. Fo»ák asi nebude z nejkvalitnìj¹ích (nebyl drahý) a já nejsem taky ¾ádný umìlec. :-) Tak si sice ètu návod kolem dokola, ale výsledky nic moc. :-) Ale tøeba bych Tì tím jen zbyteènì otravovala.
Veronika
 
Datum:
22.02.2012  21:26
Od:
Pavel (anonymní u¾ivatel)
Název:
Re:
 
Jo a a¾ pude¹ na ten sraz tak si vem paruku a pøedstavuj se tam jako Veronika, tak jako tady.
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
<<< Novìj¹í pøíspìvky     Star¹í pøíspìvky >>>