Velikost textu: normální | zvìt¹it | zmen¹itInternetový magazín nejen pro seniory  

Navigace

Svátek
Dnes slaví svátek Rostislav,
zítra Marcela.

Mù¾ete jim poslat elektronickou pohlednici.

Klub
U¾ivatel: nepøihlá¹en

Více informací o klubu a èlenství v nìm se mù¾ete dozvìdìt na stránkách na¹eho klubu.

Anketa
Náv¹tìvníci stránek - vìk náv¹tìvníkù. Dìkujeme za hlasování!
 
 
 
 

Statistika



Podporují nás
OSTRAVA!!!


MOAP


Nadace OKD


SENSEN


SeniorTip.cz,
ISSN 1801-9900
Vydává: Spoleènost senior o.s.

Createt by NETtip 2006
Webhosting SvetHostingu.cz

Zobrazení diskuse
Pøi¹lo mi po¹tou
Datum:
03.06.2009  14:28
Od:
JaninaS (anonymní u¾ivatel)
Název:
Pøi¹lo mi po¹tou
 
Stojí za to si to pøeèíst :-)

Pokud jste to nevidìli na Tonight show, doufám, ¾e sedíte. Tohle je pravdìpodobnì nejsmì¹nìj¹í pøíbìh, a» u¾ jde o první rande nebo ne!!! My v¹ichni jsme za¾ili ¹patný rande, ale tohle je nìco...

Jay Leno ¹el mezi diváky, aby vyhledal, jakou nejtrapnìj¹í první schùzku za¾ila ¾ena. Vítìzkynì popsala svùj zá¾itek. A nikdo se neptal, proè si cenu zaslou¾ila!

Øekla, ¾e to bylo uprostøed zimy...Snì¾ilo a bylo pìknì zima... a kluk ji vzal na ly¾ování do hor. Byl to denní výlet (ne pøes noc). Neznali se, koneckoncù, je¹tì se nikdy nepotkali. Byla to trochu zábava, ale nic se celkem nedìlo a¾ do chvíle, kdy se pozdì odpoledne vydali na cestu domù. Sjí¾dìli autem z kopcù, kdy¾ si postupnì zaèala uvìdomovat, ¾e si nemìla dávat to extra kafe. Byli asi hodinu daleko od nejbli¾¹ího záchodu a v úplné pustinì! Spoleèník jí navrhoval, a» to zkusí vydr¾et, co¾ na chvíli fungovalo. Nane¹tìstí, kvùli tì¾kému snìhu a následné pomalé jízdì se dostala do bodu, kdy u¾ se to nedalo vydr¾et - a musí buï ke krajnici, nebo na sedaèku jeho auta. Zastavili a ona se rychle odplí¾ila za auto, strhla si kalhoty a zaèala. V hlubokém snìhu se jí ¹patnì dr¾ela rovnováha, tak se opøela pùlkou zadku o nárazník, aby sebou nepra¹tila. Spoleèník stál na druhé stranì auta a dával pozor na silnici, a byl to opravdový gentleman a ani ho nenapadlo se juknout. Jediné, na co myslela, byla ta úleva v této ponìkud ostudné situaci. Nicménì, hned jak skonèila, zaèala si být vìdoma jiného pocitu. Jak se ohnula, aby si natáhla kalhoty, zjistila, ¾e je pevnì pøilepena k tomu nárazníku. My¹lenky na jazyk pøilepený k hùlkám jí vstoupily do hlavy, jak se pokou¹ela oddìlit svou kù¾i od ledového kovu. Rychle zaèínalo být jasné, ¾e díky extrémní zimì má na krku úplnì nový problém. Zdì¹ena trapností situace a pøesto si vìdoma i humorností té chvíle, odpovìdìla na otázku spoleèníka, "proè jí to tak dlouho trvá", ¾e jí opravdu pøimrzla jedna pùlka a ¾e potøebuje trochu pomoci! Jak obcházel auto, tak se pokou¹ela zakrýt svetrem a jak se tak dívala úpìnlivì do jeho oèí, on se zaèal hroznì smát. Ona se také zaèala hihòat a kdy¾ se koneènì uklidnili, zaèli to dilema øe¹it. Zøejmì èelili, i v této hysterické situaci, opravdovému problému. Oba souhlasili, ¾e potøebují nìco horkého, aby osvobodili její chladnoucí pozadí ze zajetí ledového kovu! Mluvíc o tom, co ji pùvodnì dostalo do tohoto problému, pochopili, ¾e tímto zpùsobem jej také musí øe¹it. Tak¾e, jak se dívala odvráceným smìrem, její nový nápadník ji na prvním rande odèùral pùlku zadku od nárazníku.


A jak jejich první rande skonèilo? Stal se jejím man¾elem a sedìl vedle ní na Tonight show!
Re¾im zobrazení: v¹e / strom
Zpìt na seznam diskusí

Reakce k této diskusi
Pøi¹lo mi po¹touJaninaS03.06.2009
Re: Pøi¹lo mi po¹tou03.06.2009
Re: Pøi¹lo mi po¹tou03.06.2009
Re: Pøi¹lo mi po¹tou03.06.2009
Re: Igor28.04.2010
Re: Karla28.04.2010
Mo¾nost nebo popla¹ná zpráva? Vyber si !16.05.2010
Re: Mo¾nost nebo popla¹ná zpráva? Vyber si !16.05.2010
Re: Mo¾ná vám to také pøiøi¹lo28.07.2018